אוכל ובתי קפה בגן העיר

ארטישוק

אז מי אנחנו בעצם?

הרעיון מאחורי פתיחת רשת “ארטישוק” הגיע במקרה…

לפני 5 שנים בערך באחד הטיולים הגענו למשק עופרן במושב צופר (שבינתיים לצערנו הפסיק

פעילות).להפתעתנו גילנו שם מגוון עצום של עגבניות בצורות וגדלים וטעמים שמעולם לא

פגשנו, בטח לא בארץ. מיכאל עופרן טען ” שהשוק המקומי קטן מידי, ושאין סיכוי שירקן תל

אביבי יציג כל כך הרבה סוגי עגבניות”. התעקשנו. כאן נולד למעשה הרעיון ל”ארטישוק”,

חלמנו רשת חנויות שתביא ישירות מחקלאים את התוצרת המשובחת ביותר אליכם לשולחן

במרכז הארץ, חנות שהיא למעשה מעדנייה, בוטיק לפירות וירקות.

ביולי 2013 נפתח הסניף בגן העיר ובמאי 2017 נפתח הסניף בדיזינגוף סנטר אליהם אנחנו

מביאים תוצרת באיכות וטריות ברמה הכי גבוהה. התחלנו לאתר חקלאים מהזן של

פעם…וככה אנחנו פותחים את הבוקר, תחנה ראשונה:

– סולי מעמק חפר שרוקח את מגוון העגבניות המדהים (עגבניות שרי הכי מתוקות בארץ, לב השור, מרמנד , ביף, סן מרזנו, מגי ועוד…).

– סדי ואלמוג קוטפים לנו בבוקר מלפפונים ופלפלים והם מגיעים אליכם עם פריחה משכרת.

– אבוקדו של מאירקה – מעוטף עזה.

– הארטישוק של נעם מניר בנים.

– תירס גילי הסופר טעים של יואב.

– התותים המדהימים של רונן.

– הסלנובות, חסות, תרד, נבטים…טריות שמגיעה ישירות מכרמל יבולים.

– הבננות של אפי.

ועוד….מבחר ענק של פירות וירקות מכל רחבי הארץ מצפון ועד דרום.

אז חשבנו לעצמנו… “למה לעצור כאן?!  יש עוד מקום לאיזה גבינה טובה או כוסית של יין” אז

החלטנו לפתח את המעדנייה שלנו..

– את הגבינות הבאנו ממשק ברקנית שבכפר יחזקאל- משק ביתי שמתמחה בגבינות צאן זוכות פרסים.

– הבאנו גם מגוון זני שמני זית של יניב משדה עוזיהו, האיש מאוחרי “אנשי הזית”.

– את הפסטה של משה בראל, פסטה איטלקית טרייה של “פסטה דלה קזה”.

– מטבלים וממרחים מעולים של “מטבלים” מחומרים טבעים בלבד וללא חומר משמר.

– מגוון איכותי של יינות מיקבי בוטיק כמו טוליפ, מדבר וקסטל.

– גם את הקרקרים המושלמים של דיטרה ועופר.

ועוד מבחר גבינות ותבלינים מיוחדים, פירות יבשים, פיצוחים איכותיים, חלבה, זיתים ועוד המון…המון…

ליצירת חוויה כוללת לכל מי שאוהב לאכול ולבשל עם מוצרים איכותיים.

טלפון: 03-7741000

קומת מזרקה.

קומת מזרקה

שתפו:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
שינוי גודל גופנים
ניגודיות